En whiskey sour er en skøn og frisk drink, som har en fylde, fordi der er æggehvider i. Og det lyder måske mærkeligt, men det smager simpelthen fantastisk, og et giver dig en luftig og cremet drink, som også er syrlig på grund af citronsaften. Har du ikke smagt den før, så ved du ikke, hvad du går glip af.

 

Du skal bruge: 

 

  • 6 cl. whiskey, og her kan du med fordel bruge en god whiskey.
  • 3 cl. friskpresset saft fra en god citron.
  • 2 cl. sukkerlage eller simpel sirup.
  • 1 æggehvide.
  • Du kan evt. pynte med lidt kanel eller dessertkirsebær.
  • Is.

 

Start med at hæld din whiskey, sukkerlage, æggehvide og citronsaft op i en shaker og begynd at ryste. Dette er nødvendigt, fordi æggehviden skal røres rundt og blive luftig og cremet. Fyld dit glas med is og hæld din drink over; værgso – du er nu færdig og har en skøn og frisk drink, som er klar til at blive nydt af dig og dine gæster.