Nu hvor foråret viser sig, er det en oplagt mulighed for at holde en lille fest for sine venner. Vejret bliver bedre og bedre, og feststemningen spreder sig også. Der er mange måder at holde en god forårsfest på, og en af de vigtigste ting er, at man laver nogle lækre drinks, som gæsterne kan nyde godt af. Med lækre drinks og lidt at spise, kan man være sikker på at holde en super god fest, som folk vil huske tilbage på. Det kræver selvfølgelig lidt planlægning at holde en fest, og man skal derfor have styr på lidt af hvert, hvis det skal være et hit. Der skal både være drinks, mad og god underholdning, så alle hygger sig til festen. Det er heller ikke helt gratis, hvis man vil holde en god fest, og derfor kan man låne penge online, hvis man lige står og mangler det sidste på festbudgettet. Man vil ikke holde en fest, hvor der ikke er nok mad og drikkelse til vennerne, så det er vigtigt, at man ikke går ned på noget. Det er altså bare om at komme i gang med at arrangere en god fest, så man kan få nogle hyggelige og sjove stunder sammen med sine bedste venner.

5 lækre forårsdrink som vil imponere dine gæster

Hvis man vil servere nogle lækre drinks til sin forårsfest, er det en god idé at lave noget lidt anderledes. Selvom vin og vodka juice er lækkert nok, så kan det også godt blive lidt kedeligt i længden. Vil man derfor gerne gøre lidt ekstra ud af det og imponere sine gæster, så er det oplagt at lave nogle gode cocktails. Her er der 5 bud på lækre forårsdrinks, der uden tvivl vil slå benene væk under dine gæster.

  1. Gin Hass. Gin Hass er en populær drink blandt mange unge, og det kan man også sagtens forstå. Den består af Gin, mango sirup og lemon sodavand. Det er derfor en drink, som er simpel at lave og altid er en vinder hos alle.
  2. Moscow Mule. Moscow Mule er en lække drink, som består af Vodka, Lime og gingerbeer. Der er forskellige meninger om Gingerbeer, men så snart det er blandet op med lidt lime og vodka, er det en sand vinder.
  3. Champagne brus. Champagne brus er opkaldt efter isen, fordi den smager akkurat sådan. Det er en blanding af Cuba Caramel, Rose’s Lime, grøn sodavand og isterninger. Det er i sandhed en drink, som vil tage din gæster tilbage til barndommen og sommerminder.
  4. Aperol Spritz. Dette er en klassiker, som alle kan lide. Man blander blot Aperol, prosecco, danskvand og nogle skiver appelsin. På den måde har man hurtigt en simpel og lækker drink.
  5. Hylade er en drink, som består af hvidvin og hyldeblomst saft. Hyldeblomstsaften skal naturligvis blandes op med enten vand eller danskvand, før man blander de to sammen. Det er en let og frisk drink, som passer helt perfekt til en forårsfest.