Sommermånederne er højsæson for bryllupper, og til et bryllup hører en polterabend. En polterabend er et arrangement, der bliver afholdt er par uger inden brylluppet, hvor bruden eller brudgommen bliver fejret af venner og veninder. Som oftest holdes brudens og brudgommens polterabend hver for sig, og det er kun kvinder, der er med til brudens polterabend, mens det kun er mænd, der er med til brudgommens. Det er som regel en overraskelse for brudeparret, og det er derfor ofte de tætteste venner og veninder, der planlægger arrangementet og inviterer dem, der skal med. Der findes alverdens muligheder for at holde en sjov polterabend, og hvis du står og skal arrangere et sådant arrangement, får du her nogle gode ting at have in mente. Tag et hurtigt lån, hvis pengene ikke lige er der til at lægge ud for hele arrangementet.

 

Gør det personligt

En af de vigtigste ting er, at arrangementet bliver personliggjort. Upersonlige aktiviteter, som dagens midtpunkt faktisk slet ikke kan lide, kan ødelægge en polterabend. Tænk derfor over, hvad bruden eller brudgommen ville synes var sjovt, fedt, spændende og angstprovokerende, og planlæg ud fra det. Er bruden eksempelvis vild med at eksperimentere i et køkken, og pjattet med lækre cocktails, kan I tage på cocktailkursus. Og er brudgommen en adrenalinjunkie, kan I tage ud og køre gokart eller springe bungyjump. Mulighederne er mange.

 

Tænk over budgettet, så alle kan være med

Som oftest bliver arrangementet betalt af alle deltagerne, så bruden eller brudgommen ikke selv skal betale noget. Der kan være stor forskel på, hvad man som deltager har råd til at betale, så husk at tænk alles økonomiske situation ind i arrangementet. Det ville være ærgerligt, hvis nogen ikke kan komme med, fordi de ikke har råd. Vil alle derimod gerne smide et stort beløb, kan aktiviteterne planlægges efter det.