Der er ikke noget så skønt som at nyde en lækker, frisk cocktail, som får alle sanser på spil, og som har den helt rette kombination af alkohol og øvrige ingredienser til at pirre dine smagsløg. En aften i byen, hvor der skal smages og nydes cocktails i lange baner, kan dog hurtigt gå hen og blive dyr, men det er heldigvis muligt at mixe cocktails selv hjemme i boligen. Her får du nogle gode råd til, hvad du skal have med i overvejelserne, hvis du vil imponere dine gæster med lækre, hjemmemixede cocktails.

 

Anskaf dig et barsæt

For at kunne mixe de lækre cocktails, der skal til, for at dine gæster bliver imponerede over dine bartenderevner, er det vigtigt at have udstyret i orden. Et barsæt behøver ikke nødvendigvis være dyrt, men det er vigtigt at det indeholder de essentielle ting til at mixe cocktailsene sammen. Først og fremmest er det væsentligt at have en god shaker. Det er vigtigt, at den holder helt tæt, og det er vigtigt at der medfølger en cocktail strainer, så du kan skænke drinksene uden at få klumper og frugtkød med. Derudover er det lidt forskelligt, hvad der er med i de forskellige barsæt, så sæt dig ind i, hvilke redskaber du skal bruge til dine ønskede cocktails, og sørg så for at det er med i sættet, når du køber det. Betal senere, hvis du vil låne hurtige penge til et nyt barsæt.

 

Tænk kreativt og bliv inspireret

Når det kommer til indholdet i cocktails, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Der er dog forskel på, hvilke ingredienser, der harmonerer godt sammen, så søg hjælp og inspiration i cocktailopskrifter, hvis du ikke kan en opskrift udenad. Der findes massevis af inspiration på internettet, så lav en research og find frem til de cocktails du tror, vil smage aller bedst, og som dine gæster vil blive mest imponerede af.